Köp Bilbatteriladdare

Jämför priser och återförsäljare

Billiga Bilbatteriladdare

Bilbatteriladdare Kompakt - 800 A

Batteriet är konstruerat så att det kan ge en tillräckligt hög maxström under kort tid för att starta upp motorn. Liten, kraftfull batteribank, lätt att bära med sig eller ha liggandes i handskfacket. Perfekt att ha med för oförutsägbara händelser ute på vägarna.

Pris: 1 249 kr

Noco Bilbatteriladdare GB40 12V 1000A

GB 40 är en kompakt bilbatteriladdare som startar bilar & andra typer fordon med 12 V-elsystem. Bilbatteriladdaren ansluts med kraftiga klämmor & är skyddad mot kortslutning & felpolarisering.


Pris: 1295 kr

Lite stakare starthjälp

Noco Bilbatteriladdare GB20 12V 400A

GB20 är en ultrakompakt och robust 12 V booster som tål tuffa miljöer. Boostern kan starta fordon upp till 20 gånger på en laddning med det inbyggda Li-ion-batteriet.
Boostern har USB-laddning för mobiltelefon, läsplatta m.m samt inbyggd LED-belysning med 7 valbara lägen inkl. SOS och blinkande nödljus.
GB20 används med fördel till start av mindre fordon, MC eller vattenskoter.

Pris: 1 390 kr

Noco Bilbatteriladdare GB50 12V 1500A

GB50 är en ultrakompakt och robust 12 V booster som tål tuffa miljöer. Startar fordon upp till 20 gånger på en laddning med inbyggt Li-ion batteri. USB-laddning för mobiltelefon, läsplatta m.m. Inbyggd LED-lampa med 7 valbara lägen inkl. SOS och blinkande nödljus. Används med fördel till dieselbilar, lastbilar och motorer upp till 7 liter (bensin) och 4,5 liter (diesel).

Pris: 2 490 kr

Professionella bilbatteriladdare

Noco Starthjälp GB70 12V 2000A

Noco GB70 är en bärbar litium-jon bilbatteriladdare som levererar 2000 ampere i startström (15 700 J3S) ger starthjälp till ett bilbatteri på några sekunder.En kraftigare variant från Noco

Pris: 2 895 kr

Starthjälp 12V - 900 A Professionell

Professionell booster med 900CA högkvalitativt AGM-batteri. På / Av-brytaren eliminerar kortslutning av klämmor och batteritömning. Omvänd polaritetslarm och anti-strömspik skydd. Digital display anger intern batterinivå och spänning på fordonets batteri. Heavy-duty böjda klämmor och flexibel kabel.

Pris: 4 869 kr

Få starthjälp i vinter med en bilbatteriladdare.

Startbooster är en typ av starthjälp för att få igång bilbatteriet. En bilbatteriladdare är vanligtvis ansluten till el medan en startbooster fungerar med uppladdningsbara batterier.

Ofta kan man ladda upp batterierna med av bilens el-uttag eller från en enhet med USB port. Startboosters finns i olika kapaciteter. 

Ofta kan man även använda dem till att ladda andra typer av USB laddade enheter.

Få starthjälp i vinter med en bilbatteriladdare.

Den viktigaste delen av ditt elektriska system är bilbatteriet.

Ett bilbatteri tar slut efter några år. Den främsta orsaken till ett tidigt slitet bilbatteri är att det har laddats lågt mycket när det står i kylan.

Ett enkelt sätt att förlänga batteriets livslängd mycket är att använda en underhållsladdare för att alltid se till att bilbatteriet är laddat.

Dagens smarta batteriladdare ger batteriet den laddning som krävs och du kan låta den anslutas när du vill. Du behöver inte vara rädd för att du ska skada den om du låter den ladda för länge.

Dessa bilbatteriladdare använder inbyggd realtidsövervakning som stänger av laddaren när bilbatteriet är fulladdat.

Här hittar du de bästa bilbatteriladdarna att köpa 2021.

Vad är en startbooster eller bilbatteriladdare?

Bilbatteriladdare eller startbooster, är en bekväm enhet som fungerar som batteriet i ett annat fordon och är utrustad med sina egna krokodilklämmor för att fästa på batteriet i din bil. Det finns fördelar och nackdelar med en bilbatteriladdare. 

Det bästa med det är att det eliminerar behovet av ett annat fordon och röriga bilbattariladdare. Om batteriet i din bil inte kommer att vända motorn kan du själv koppla ihop startmotorn till batteriet och (förhoppningsvis) få ut tillräckligt höga förstärkare ur startmotorn för att ”öka” batteriet och vända motorn. 

Bilbatteriladdare varierar i kvalitet och prisklasser. Ju högre pris, desto bättre hoppstarter. Tänk på att du kanske inte behöver alla små prylar som är utrustade med bilbatteriladdare. Många av dessa tillbehör, som en ficklampa eller en bärbar luftkompressor, kan suga en del av laddningen från den om du använder dem. 

Vissa bilbatteriladdare kan sätta ut runt 1700 toppförstärkare för att öka ditt batteri för att vrida startmotorn och få motorn igång. Nackdelen med att starta startpaket är att de inte laddar ditt batteri. Om ditt batteri är helt urladdat eller har mycket låga kalla vevförstärkare, kanske din bilbatteriladdare inte ger den kraft du behöver för att öka batteriet.

Hur det fungerar en bilbatteriladdare?

Att ansluta bilbatteriladdaren till batteriet är ganska enkelt. Matcha de färgade alligatorklämmorna på startpaketet till batteripolerna; röd för positiv och svart för negativ. När klämmorna är anslutna till batteriet, sätt på strömbrytaren för bilbatteriladdaren, om den är utrustad med en.

Vissa modeller stänger av toppförstärkare automatiskt utan en strömbrytare. När den kläms fast på batteripolerna (och slås på om den är utrustad) överför hoppstartern sin maximala strömstyrka till batteriet och ”ökar” batteriets vevförstärkare.

Se till att ledningarna och startstartaggregatet inte sitter nära rörliga delar innan du försöker starta fordonet. Starta sedan fordonet. Eftersom bilbatteriladdaren bara sätter ut en baseffekt, kommer det inte att ladda batteriet om du håller det inkopplat under en längre tid. Du har ett tag på att starta batteriet.

Smutsiga eller korroderade batteripoler kan dock förhindra en bra anslutning för alligatorklämmorna och hindra bilbatteriladdaren från att överföra sina optimala toppförstärkare. Att ta hand om ditt batteri och batteripolerna är lika viktigt som att ta hand om ditt startpaket.

Hur vårdar man och underhåller bilbatteriladdare

Förvara bilbatteriladdaren på en sval och torr plats när den inte används. Lämna inte den i bilen, särskilt inte i extrema kalla förhållanden, eftersom den kan tömma bilbatteriladdaren och äventyra plastklämman.

Håll bilbatteriet laddad för att optimera toppförstärkarens uteffekt om du behöver det. Att ta hand om bilbatteriladdaren hjälper till att se till att den ger tillbaka favör när tiden kommer.