Billiga bilbatterier

Kanske behöver du byta bilbatteri på kort varsel och har inte mycket pengar kvar? Eller kanske är du inte villig att betala så mycket för ditt batteri och föredrar att spendera pengar på andra aspekter av ditt fordon?

Oavsett fallet är kvaliteten ett vanligt bekymmer när man nöjer sig med de billigaste bilbatteripriserna. Faktum är att många säljare erbjuder bilbatterier till bottenpriser. Dessa produkter tenderar dock att vara subpar och lider lätt av skador. Dessa saker kan sluta kosta mer pengar på lång sikt.

Bilbatteriet sitter under din motorhuv och ansluts till en positiv och en negativ terminal. Det ger 12v ström till bilens stereo, lampor och andra elektriska delar, men viktigast av allt, ditt batteri ger gnistan för att antända bränsle / luftblandningen i förbränningskammaren, vilket i sin tur startar din motor. Blybatterier finns som standard i de flesta bilar. De startar en bil cirka 20 000 gånger innan de behöver bytas ut. Ett kalciumdrivet bilbatteri är dyrare eftersom det startar ditt fordon upp till 50 000 gånger innan det dör. Ett avancerat, absorberande matta batteri håller vanligtvis i upp till 50000 start.