Billiga AGM Batterier

Jämför priser för AGM Batterier

Hitta billigaste AGM batteriet online

Vad är AGM batteri?

AGM- och gelbatterier anses ofta vara samma. Detta beror på att de har en liknande kärna attribut. Båda är icke-spillbara. Båda erbjuder djupa cykler och de kan båda monteras var som helst, så de är flexibla. Men skillnaderna mellan dem, gör dem. AGM-batterier erbjuder en mängd unika attribut som gör dem till den tydliga och långt borta favoriten.

Det faktum att AGM erbjuder mer än gelbatterier är inte nytt. AGM-modeller säljer ut gelbatterier på cirka 100 till 1. Den främsta orsaken till detta beror på kostnadsskillnaden. AGM är billigare än gelbatterier.

AGM-batterier erbjuder också många användbara kvaliteter som gör dem till den att välja. AGM-batterier är av hög kvalitet och fungerar med optimal kapacitet vid ett stort temperaturområde. De fungerar utmärkt för alla höga amp-behov och har en mycket långsam självurladdningshastighet (vilket innebär att du kan lämna en inkopplad och att du inte kommer att slösa mycket energi).

Den tjocka AGM-separatorn absorberar och håller syra för att förhindra spill. Och precisionenheten skapar en enhetlig bok med plattor som är tätt komprimerade i varje cell och hålls under tryck i det styva batterifodralet. Resultatet? Ett batteri som motstår vibrationer, laddar snabbare, cyklar mer och håller längre i krävande applikationer.

AGM-batterier laddas också mycket enkelt och håller laddningen mycket bra. Gelbatterier är mycket känsliga saker; ett misstag när du laddar dem kommer att förstöra batteriet helt, även om det är nytt. Eftersom de är känsliga och kostar mer är gelbatterier inte ett första val för de flesta applikationer.

Gelbatterier kallas gel eftersom de använder kiseldioxid (eller sand) för att förvandla syran i batteriet till en tjock vätska. Denna vätska gör den spillskyddad, precis som våra AGM-batterier, men gelén är ömtålig och kan lätt brännas om den används i höga strömstyrkor. Saker som snabb laddning, hög urladdning eller andra intensiva situationer orsakar sannolikt allvarliga skador på ett gelbatteri, vilket gör att det misslyckas även om det knappt används.

AGM-batterier använder begreppet gelbatterier och tar det ett steg längre. Detta ger en produkt med samma motstånd och samma förseglade och spilltåliga fodral som en gel, men erbjuder nu den flexibilitet och höga prestanda som bara kommer från ett AGM-batteri. Kombinera detta med ett strömlinjeformat sätt att producera batterierna och du har ett mer prisvärt och kraftfullt verktyg som är ett måste för alla som letar efter en kvalitetsprodukt de kan lita på.